tlapka: Ta jarní jedenáctka zní dobře, já mám za sebou první jarní pivo venku na zahrádce - medovou čtrnáctku.
S rybami to mám úplně stejně. Ony by mi i chutnaly, potvory, ale ty kosti... takže se omezuju na lososa. Zrovna dneska jsem ho měla na oběd!
brutally-honest: Jé, na zahrádce jsem pivo letos ještě neměla, miluju zahrádky :- ) Z jakýho pivovaru to bylo? Medový jsou celkem fajn, když nejsou přeslazený :- )
tlapka: Myslím, že Koníček? Je něco takového? Překvapilo mě, že sladké nebylo právě vůbec, spíš se mi zdálo ještě více hořké, než běžně pivo je - nebo jsem za zimu zapomněla, jak chutná, to se taky mohlo stát.
brutally-honest: Jasný, Koníček Vojkovice, letos se tam chcem stavit :- ) Na hořké medové jsem teda zvědavá :- D
vítor: Kraj mezi Lužnou a Žatcem....já mu říkám Kraj zapomnění...http://viiktorrr.blog.cz/1512/krajem-zapomneni (ten článek je teda hlavně o hřbitovech, ale on je celý ten kraj takový hřbitovní...)
brutally-honest: Jojo, je to dost zapomenutý kraj, ale je tam taky super pivovar Mutějovice :- ) Na článek jsem koukla, máš tam pěkný fotky.